Technická akademie 2007

Možná si pamatujete, že loni proběhla série technických akcí pro IT odborníky, pod názvem "Technická akademie Reloaded". Skládala se z úvodní akce v hotelu Don Giovanni (něco jako Lotus Symposium), po které následovaly půldenní semináře, kde si mohli účastníci osahat produkty, které byly prezentovány. To celé tervalo 14 dní. Zájem byl velký, není proto překvapením, že akce se letos opakuje. Název není matrixovský, ale star-warsovský: IBM Technická akademie "Strikes Back!" :)

 

Jestli máte zájem dozvědět se něco o novinkách z IBM software či hardware, zkoukněte, jestli vás něco zaujme a přihlašte se. Z Lotusu tam jsou dvě přednášky - jedna se točí kolem Portalu, druhá kolem Notesů. Podle tabulky jsou obě téměř plně obsazeny, proto se vás ptám: jestli máte zájem se semináře o Portalu nebo Lotus Notes zúčastnit, ale už není volné místo, napište mi. Pokud bude dost zájemců, mohli bychom se domluvit na nějakém opakování. Děkuji.

PS. Můžete si i předběžne poznamenat pravidelné lotusí Symposium, které letos bude na konci května. Datum bude brzy potvrzeno.

Předchozí: SW University 2007
Následující: Redbook: Ladíme Windows 2003